• - Inbouwruiten
  - Glasslook panelen 
  - Dakluiken
  - Buscamper glass
 • Korte vraag, snel antwoord!
  Whats app!
  06-20581115
 • AUTOGLASINBOUW.NL
  Graftermeerstraat 61 
  2131 AB Hoofddorp
  +31 (0) 235243810 
 • Glaslook panelen

  Uit styling oogpunt kunt u op uw bestel auto “glaslook panelen “ laten aanbrengen. De door ons gemonteerde panelen zijn van glas. Het voordeel hier van is dat deze niet krom trekken of gaan bobbelen. Voor montage van de panelen geldt: Klaar terwijl u wacht. Er zijn al panelen vanaf €175,- per stuk incl. btw en montage.

  offerte glaslook

 • Glaslook maar dan van glas.

  Alle glaslook panelen die door AUTOGLASINBOUW.NL geplaatst worden zijn van glas met aan de binnenzijde een coating. Het voordeel van glas is dat het niet krom trekt en kras vast is, blijft dus mooi en gaat lag mee. Doordat de panelen helemaal zwart zijn geeft dat de auto een luxe uitstraling. Vaak worden panelen geplaatst om een geheel van de zijkant van de auto te maken als er al ruiten voor de dubbel cabine zijn ingebouwd.In sommige gevallen worden de panelen geplaatst om deuken in het zijpaneel onzichtbaar te maken.

  Wat kan er allemaal met glaslook.

  De panelen zijn leverbaar voor ondermeer het achterste deel, achterzijde, klep of deurtjes maar ook voor het voorste deel van de bestel auto.

  We kunnen glaslook panelen maken voor vrijwel elke auto. Veel voorkomende bestelauto's met glaslook zijn de VW t5 en de Opel Vivaro.

  offerte aanvragen