• Wij adviseren u graag bij inbouw van ruiten in een gesloten bestelbus voorde ombouw tot camper. Er zijn veel mogelijkheden en de keuze kan afhangen van het doel van de inbouw en het budget.

  Verschillende mogelijkheden zijn:

  • Vaste ruit, meest eenvoudige ruit, deze kan niet open. De ruit wordt op de carrosserie gelijmd. Meestal leverbaar in de standaard tint en vaak ook als privacy glas. Deze ruiten kunnen worden ingebouwd in alle delen achter de cabine, ook de achterdeuren of de klep.
  • Schuifcassette ruiten, deze ruiten bestaan uit een grote ruit met daarin en kleine beweegbare schuifruit. Inbouw van de ruiten meestal in het middendeel van de bestelbus en in de schuifdeur. Prijzen incl. inbouw vanaf €435,-.
  •  Universele schuif of klapruiten, ookwel camperruiten genoemd. Deze ruiten zijn van hoogwaardig kunststof en leverbaar in veel afmetingen. De ruiten worden altijd geleverd met een vliegenhor en een verduistering.

  Getint glas of Privacy glas?

  We maken onderscheid in standaard getint glas of privacy glas. Standaard heeft de zelfde tint als de voorportier ruiten, privacy is 75% getint. Dat is prettig tegen de zon en verminderd de inkijk op uw waardevolle spullen in de camper.

  offerte aanvragen

 • Vaste ruit

  Een vaste ruit kan op de meeste plaatsen worden ingebouwd. Deze ruiten zijn altijd precies op maat voor een bestelauto en moeten dus ook per merk type en uitvoering worden besteld.

  Deze ruiten kunnen zowel de zijkant, schuifdeur en achterdeuren of klep worden ingebouwd.

  De meest voorkomende ruitten kosten incl. montage en btw vanaf €285,- voor de standaard tint en €295,- voor privacy glas. Bij inbouw van meerdere ruiten kunnen we een project prijs maken.

  offerte aanvragen

 • Schuifcassette ruit

  Schuifcassette ruiten zijn vaste ruiten die binnen de ruit een beweegbaar deel heeft wat open kan schuiven. We hebben voor veel modellen en type bestelwagen mogelijkheden om deze ruiten in te bouwen.

  Voor deze ruiten zijn er diverse uitvoeringen leverbaar:

  • Standaard schuifruit
  • Schuifruit met insecten-hor
  • Schuifruit flush 

   Naast de ruiten per model hebben we ook diverse universele schuifruiten die op alle plaatsen in de buscamper kunnen worden ingebouwd.

   

  offerte aanvragen

 • Camperruit

  Camperruiten zijn er in klap en schuifuitvoering. Deze ruiten worden ingebouwd in de zij of achterkant van de bus. Ruiten fijn van dubbel kunststof en kunnen open klappen of schuiven.

  Schuiven wordt meestal toegepast achter de schuifdeur om beschadigen te voorkomen als de schuifdeur wordt geopend met het ruit open.

  Alle ruiten zijn voorzien van een vliegenhor en verduistering.

  De meest gangbare afmetingen kosten incl. montage €550,- (b.v. 45*90 cm)

  Afmetingen:

  offerte aanvragen